AIKAA ON VIERÄHTÄNYT..

1245581852_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hupsis kun tuo aika on vierähtänyt.Ja minä kun lupasin edellisessä kirjoituksessa kirjoitella useammin.No nöyrästi anteeksi pyydellen selittelen syyksi nykyisen työni ja sen viedessä aikani ja ajatukseni.Elikkäs sain hakemani työn,kahvilavastaavan paikan http://www.cafeagape.fi/ kahvilassa ja paikka on todella vienyt mukanaan.On mukavaa kun saa suunnitella ja pohtia uusia tuotteita ja kun porukka on mukavaa ja ilmapiiri hyvä niin aamusta sinne menee mielellään ja kyllä se iltaan aina vierähtää ennenkuin kotiin tulee lähdettyä. Tämä on juuri sitä mitä haluan työkseni tehdä.

Muitapa kuulumisia kertoakseni tuo mummin ja papan pieni silmäterä jo konttaa ja nousee tukea vasten seisomaan ja ottaa muutamia askelia.Suussa on pikku hampaita jo ainakin neljä ja ne olenkin tuntenut poskessani muutamia kertoja vauvan suukottaessa hieman tiukemmin. =D.Kuviakin on otettu mutta koneelle asti ne ei ole viellä päätyneet mutta josko viikonloppuna päivitän sitten sen asian ja laittelen Prinsessan kuvia muidenkin ihailtavaksi.Tuleva Pikku-Veijari mamman masussa kasvaa kohinalla ja mamma valittelee iltaisin puhelimessa että tämä onkin vielä vikkelämpi kuin siskonsa,taitaa tulla nyt veli Ispelle.Kastemekko on jo hyvällä alulla tekeillä,valmistuu vain hitaammin kuin edellinen kun aikaa kuluu töissä mutta valmistuu kyllä ajallaan.

Ompelut on jääneet nyt tyystin,viikonloppuna kaiholla katselin kankaita ja koneita mutta oli niin paljon olevinaan muuta puuhaa että katseluksi jäi ja haaveeksi mitä voisi tehdä tuosta ja tuosta... No vielä minä joskus...

Mutta taidanpa nyt sitten jättää juttua viikonlopullekin ja lupaan palata silloin uusin kuvin ja jutuin.Kiva kun olette jaksaneet käydä katselemassa sepustuksiani ja jotkut jopa kommentoineetkin.Kiitti.

Viikonloppuun asti toivotellen PIRTEÄÄ SYKSYÄ