Vauvajuhlaa vietimmekin pienimuotoisesti itsenäisyyspäivänä.

2129572.jpg

Hippiäisen vanhemmat kutsuttiin itsenäisyyspäivänä syömään kaalilaatikkoa..=) Varma keino saada heidät tulemaan sillä molemmat pitää ko.ruoasta niin paljon että ei taitaisi olla montakaan estettä mikä saisi heidät jäämään kotiin..

Koristelimme hiukan vauva-aiheella ja tämä "pyykkinaru" kuvastaa hiukan heidän tulevaa arkea.. Olimme suunnitelleet tätä jo kuukauden verran ja urkkineet tietoon mitä vauvelilta puuttuisikaan ja sitten sovimme kuka ostaa mitäkin. Tytär vain sattui pyytämään minua mukaan kauppaan että saisivat ostettua loputkin "tökötit" ja tarpeet ja halusivat minut mukaan neuvomaan.Onneksi sain siirrettyä tuon ostosreissun tähän päivään kun oli perjantaina paljon muuta kiirettä..=).

2129565.jpg

Lahjoiksi tuli tuiki tarpeelliset pyyhkeet,vaipat,pullot,tutit ja ne tökötit...

Tuleva Äiti sai myös lahjaksi kaulakorun joka oli pienet tossut ketjussa.

Ja ettei nälkä pääse yllättämään kun en sitä kaalilaatikkoa viitsinyt tehdäkään niin pientä naposteltavaakin löytyi..

2129570.jpg

Kuvassa näkyvä käsi onkin sitten toisen tulevan enon joka taitaa odotella josko sen ojentaisi kohti lämpimäisiä...=) No loppujen lopuksi tuon paikan valloittikin miniä ja ei paikastaan luopunut vaikka tuleva pappa yrittikin houkutella..=D. Tuleva äiti istutettiin minun valtaistuimelleni josta en ihan helpolla luovukaan ja häntä passattiin sitten siihen ettei tarvinnut nousta ylös ison mahansa kanssa.

Tämän vuoden itsenäisyyspäivä olikin erilainen kun kynttilöiden tuikkeessa ja ilmapallojen ja serpentiinien seassa vietimme talvista juhlapäivää joka oli meille ensimmäinen (toivottavasti ei viimeinen...=)  ) vauvajuhla ja taisi siinä kyllä itsenäisyys unohtua mutta sehän tulee joka vuosi... Mutta Hippiäistä odotetaan vain tämän kerran ja odottamista jatketaan vielä päivä... viikko... toinen....

Mutta nyt ompeluhommiin taas ja palaanpa taas... Iloista mieltä Jokaiselle...