KUVIA JA KIRJOITTELUA TAAS PITKÄSTÄ AIKAA,

 

Aloitetaanpa tällä pikku prinsessalla joka tässä kuvassa on noin 4kk. Aika vierähtänyt niin nopeasti ettei ole kerennyt...kai... kirjoittelemaan ja päivittelemään täällä asioita. Tällä välin on kerennyt olla jo synttäritkin minulla ja Ipaxilla,yhteis vuosia iässä tulikin peräti 66 ja kun peräkkäisinä päivinä synttärit niin yhdessä vietettiin... Kiitti vain vielä kaikista lahjoista ja mukavasta päivästä kaikille mukana olleille. Päivä olikin tämän kesän ainoa todella helteinen päivä kuten joka vuosi on ollut niin kauas kuin muistan taaksepäin.

No seuraavaa synttäriä juhlimmekin taas yhden uuden pikkujuhlijan kera myös =) Kesäkuun alussa varmistui että Isabella saakin pikkuveljen tai- siskon,mutta niinhän se on että lapsia ei tehdä ne saadaan ja näin kohtalo oli sitten ajatellut. Onhan siinä riskinsä ja vaikeutensa mutta Tervetullut on tämäkin pikkuinen maailmaan ja yhdessä kun tukena ja apuna ollaan niin kaikki menee hyvin. Laskettu aika on 9.1-10 ja silloin taas tämä mummu kyyneleitä vierittää...

Tähänpä väliin laitankin kuvan Pikku neidistä...

....joka löysi varpaat. Kuvassa Isabella on noin 5kk,hiukan alle. Kuva otettu kun Ipax ja Pikkuinen olivat meillä viikonlopun kun muuttivat ja Pikkuisen isi ja kaverit hoitelivat muuton.No lopulta sitten oli Ipaxin myös mentävä muuttoon mukaan ja me saimme pitää Pikkuista meidän ilona.

Eilen sitten kävimme katsomassa heidän uutta kotiaan ja tietysti tätä pikkuista söpöliiniä. Isabella on jo oppinut kierähtämään vatsalleen ja takaisin ja se olikin riemukasta kun sai esitellä taitojaan mummille ja papalle.Pikkuinen nojaa jo kovasti suorille käsille mahallaan ollessa ja jalat yrittää saada mahan alle,eli kiire olisi konttaamaan. Kohta riittää Pikku-mammalla puuhaa kun neiti menee eikä meinaa.

No asiasta toiseen elikkäs käsitöihin. Nyt on sitten virkkauskuume iskenyt ja kevät ja kesä (mitä tätä nyt on mennyt) on mennyt virkatessa. No hiukan olen ommellut mutta töiden jälkeen olen enimmäkseen vain virkannut. Sain valmiiksi liina setit muksujen koteihin ja jospa laittaisin kuvat tähän väliin.....

Nämä virkkasin terterille.Mallit ovat Diana virkkausmaailma 2/09 lehdestä ja lankana Novitan virkkauslankaa.

Sama setti Ipaxille

Ja Teitsille.....

Muksut halusivat jotain erikoisempaa liinaa ja siitäpä tuo simpukkamalli sitten lähti. Ihan kiva malli virkata mutta kun monta liinaa teki peräkkäin niin alkoi jo vähän kyllästyttää pelkkiä pylväitä väkertää... Enemmän itse haluan kokeilla monimutkaisempia ja haasteellisempia malleja. No telkkaria katsoessa hyvä malli kun ei tarvinnut ohjettä välillä tiirailla. Nyt menneillään isompi sininen liina  pyöreälle pöydälle,sininen teema jatkuu vain.

Kirppariltakin etsin sinistä,koriste-esineitä ja kaikkea sellaista,isäntä jo kyseleekin että meinaanko tehdä meidän kodista varaston...=) No sehän on tuon nykyisen työn hyviä (isäntä erimieltä) puolia,löytää kaikkea kivaa edullisesti.

Nyt tulikin Teitsi ja nuorempi poika käymään joten taidanpa vain  toivotella kaikille

AURINKOISTA KESÄNJATKOA JA ILOISTA MIELTÄ