Tämä tyttönen joka itse kuvassa vain päivän vanha noin 20 ja puoli vuotta sitten punnersi maailmaan viime yönä klo 3.40 suloisen tyttövauvan jonka strategiset mitat on 3,9kg ja 49cm ja tayden 10 pisteen prinsessa.Mustat pitkät hiukset koristavat tämänkin pikkuisen päätä eli taitaa tulla äitinsä kopio.

Emme malttaneet odottaa tuoreiden vanhempien ilmoitusta vaan soittelin jo kuudelta aamulla kysyäkseni tilannetta ja yhdistivät huoneeseen jossa tuore isä pala kurkussa kertoi suloisen pikku tytön nukkuvan tuossa.No itku tuli silloin jos koko ajan kulkee vedet silmissä kun onnen kyyneleet tahtoo vain tippua.

Eilen illalla soittelimme osastolle ja juttelimme Ipaxin kanssa supistusten välillä ja kun kuuli kuinka kivuliasta se jo oli toivoi vain että syntyisi jo mahdollisimman pian,omat muistot heräsi ja toivoi toiselle helpompaa.Yö oli levotonta pyörimistä niin minulla kuin uudella papalla ja kun ei aamuun kuulunut mitään oli aivan pakko soittaa ja saimme kuulla tuon ihanan pikku käärön syntyneen. ( No minä sain jo kuulla sen vaativan pikku itkunkin kun hiukan myöhemmin äiti itse soitti ja pikkuinen oli vieressä,ja ei kukaan varmaan tiedä kenellä tulvahti vedet silmiin saman tien..)

Nyt sitten alkaakin tyttömäisten asujen tekeminen mutta ei sentään pelkkää pinkkiä ja vaaleanpunaista vaan hiukan pitsiä ja rimpsuja kuitenkin..

Odotan iltaa jo malttamattomana kun saa mennä katsomaan tuota pikku ihmettä ja ottaa syliin,vieläkö sitä osaa pitää kun on niin paljon aikaa..

Mutta nyt tämä nyt Virallisesti Mummu taitaa lähteä niistämään nenänsä ja yrittää saada tehtyä jotain järkevää,muutakin kuin niiskuttaa ja naureskella typertyneenä... kuinkahan se tuore pappa siellä töissä...=)

Silitti hiljaa enkelin siipi
Kauneinta kaikista käytti
Onnen ovesta sisään hiipi
Todeksi toiveet täytti

      (kopioitu,ei tekijää)