1954838.jpg
Lisäilinpä muutamia kuvia tuonne neulontaan ,askarteluun,ompeluun ja karvaisiin kavereihin.
Aika on kulunut nyt hyvin paljon miettiessä sukankutimen ääressä mitä tekisin seuraavaksi=).Sitten saan ykskaks ajatuksen ja en lopeta ennenkuin on valmista ja voi vain uskoa oliko tuskaa kun nalleihin ei heti löytynykään silmiä ja kuonoa mistään liikkeestä.No sinooperi sitten helpotti tuota luomistuskaa.
Huomenna ajattelin että aloitan uuden projektin tilkkupeitto saralla ja saumuri saa surista,enää en pelkää langoittamistakaan niin kovin kun oli pakko sekin tehdä kun langat karkasi kertaalleen ja tuskailin 3 tuntia niiden kanssa.
Mutta sen olen huomannut että BB.tä ja villasukkia ja ristikkolehtiä ei pidä sekoittaa keskenään sillä silloin näen painajaisia.Eräänä yönä olin kiukunnut unissani miehelle että tekee liian hitaasti ristikkolehden valmiiksi kun sukat kerkeää mennä pieniksi kun pitää yhtäaikaa lähettää. Toisena yönä sulloin unessani sukkia isoihin limpparipulloihin kun niin on helpompi ne lähettää..=)BB.ssä silloin oli se pullojenkeruu tehtävä..
Mutta taasen palaan kilisyttämään puikkoja kun tytär yrittää raskauden raskauttamaa oloaan helpottaa päiväunilla tuossa sohvalla,niin mikäs leppoisampi ääni kuin puikkojen helähdykset..
Lisää taas hetkien päästä...