2014670.jpg

Sunnuntai ilta ja siirtyminen talviaikaan sujui mutkattomasti =).No olis saanu chipa tippua jo BB.stä..... mutta ei tippunu ja toiveet taas ensi sunnuntaille,mikähän siinäkin ärsyttää niin...=o/

Uusien peittojen suunnittelu menossa ja yllä kuvaa yhdestä ajatuksesta,saa nähdä mikä lopputulos sitten on.Tuo sellainen raakaversio ja olisi tarkoitus tehdä vielä muutama peitto lisää,myyntiin ja kaksi menossa www.vitakarla.fi lapsien hyväksi,ne myydään täällä Suomessa ja saadulla tuotolla sitten ostetaan paikan päällä tarvittavia tuotteita.

Päivällä käväisimme nuorisoa tervehtimässä ja tyttären luota lähti matkaan hoitoalusta uudelleen päällytystä varten ja pojan ja miniän luota jakkara josta isännän kanssa miniän isälle saneerataan korkea jakkara puhelimessa istuskeluun..Kuvia näistä sitten kun valmista...

Olipa valjuja sivuja meillä bloggaajilla kun kaikki lisätyt laatikot ja sivut ja muut oli kadoksissa mutta nopeasti takaisin sai kun kävin klikkaa tuota indeksiä.=)

Mutta näihin pikku kuulumisiin lopettelen ja toivottelen KAIKILLE MUKAVAA ALKAVAA VIIKKOA!! Ja kiitos kaikille vierailulla käyneille ,viikonloppuna meni tonni rikki huomaamatta mutta seuraavaa tonnia odotellessa yritän keksiä sen bonganneelle jotain mukavaa =).