Toivottelen Uutta Vuotta kuitenkin....vaikka myöhään

Kaikille siis Hyvää ja Iloista UUTTA VUOTTA 2010 minultakin.

1263059943_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämän pikkutonttu-tytön kera odotellaan pikkuista uutta tulokasta maailmaan hetkenä minä hyvänsä.Tuntuu vain olevan yhtä tyytyväinen äidin masuasumiseen ettei tahdo tulla pois kylmään maailmaan kuten siskonsakin oli vuosi sitten sinnikkäästi reilusti yli lasketun. Laskettu aikahan meni jo mutta pikkuveikka vain kellii masussa vaikka mamma yrittää saunoa ja siivota itsensä läkähdyksiin.

No vuosi alkoi taas uusi ja tauko oli pitkä tässä välissä mutta olenpa saanut paljon aikaiseksikin mutta kuvat katosivat jonnekin koneen uumeniin...siellä olisi ollut neulottua ja ommeltua ja tuunasimpa jopa turvaistuimenkin mutta kuvat kun löytyy niin sitten ne puhuu paremmin puolestaan kun itse tässä yritän kuvailla... Kastemekkokin on valmis odottaen vain varmistusta väristä koristeista.

Loppuvuosi meni ihan sekopäisissä oloissa ettei jaksanut edes sivuja päivitellä. Työ josta kerroin aiemmin meni lopulta niin sekopäiseksi ja vaativaksi että niin minulta kuin muiltakin alkoi jo savu nousta päästä kun tuntui että ei riittänyt ylemmälle taholle enää mikään. Mutta nyt olen taas kotosalla ja varautunut ihan tuohon mummouden tuplaantumiseen. =D

Onneksi nyt ilmat lauhtui ja mennään kevättä kohti.Saa nähdä mitä tuo sitten tullessaan,ainakin uuden pikkuisen ,se on varmaa ja toiveissa olisikin saada myös uusi ulkomuotokin... Olen nimittäin menossa vatsalaukun pienennysleikkaukseen jos nyt kaikki menee hyvin,lupaavalta näyttää.

Mutta nyt on aloitettu vuosi täälläkin ja tässä Ispen 1v synttäreitä ja pikkuveikan syntymistä odotellessa lupaan palata tännekin taas useammin ja jos ne kuvatkin löytyisi tuolta jostakin.... 

AURINKOISIA JA PIRTEITÄ TALVIPÄIVIÄ KAIKILLE TOIVOTTELEN.