2178419.jpg

Joulu on takanapäin ja seuraavaan on vuosi aikaa.Kuten joka vuosi aattona päätin että seuraavaan jouluun alan valmistautua jo syksyllä,hyvissä ajoin ja lahjatkin ostaa jo aikanaan.... Niinhän tuota on jo monasti päättänyt mutta kuitenkin se kiire löytyy juuri viimeisille päiville.

Mutta Joulu meni todella hienosti,lapset olivat luonamme puolisoineen ja lemmikkeineeen  ja Pikku Hippiäinen ei ole vielä päättänyt tulla maailmaan,saapa nähdä onko sitten vuoden vaihteen vauva =).Tyttärellä kyllä iso massu ja ei oikein tahdo liikkeelle päästä ja näin ollen sai sitten jouluna istuskella kun muut auttoivat aterian laitossa ja tiskeissä ja näin ei tarvinnut vain yhden viettää aikaa keittiössä muiden nauttiessa. Eli tätä kautta kaikkien nähden =)

KIITOS MIEHELLENI,LAPSILLENI JA HEIDÄN PUOLISOILLEEN IHANASTA JA LÄMPÖISESTÄ JOULUSTA !

No vanhinta poikaa olisi kai kiitettävä myös tästä flunssan poikasesta minkä kourissa nyt sitten oleskelemme vähän jokainen,,,,=)

 

2178441.jpg

Pakko laittaa vielä kuva jouluisista käsitöista jotka on tehneet..... Nuorin poika on ristipistoillut yläasteella molemmat kirkot, keskellä olevan joulutähden huovasta ja pieni enkelitaulu punaisisssa kehyksissä ovat Ipaxin tekemiä myös koulussa aikoinaan ja kaksi muuta pikkuista enkelitaulua olen itse tehnyt noin 9 vuotta sitten.

Mutta nyt tämä tällä kertaa ja mukavaa loppuvuotta toivottelen ja palailen taas ...