2114887.jpg

No nyt on sitten tämäkin peitto vihdoin tehty loppuun ja tämä se vasta kestikin... Noin 9 vuotta siihen meni.Aloitin aikoinaan tämän peiton tarkoituksena tehdä itselle parisänkyyn peiton mutta kun pihi olin ostin kankaita liian vähän ja kun sitten menin hakemaan lisää eipä ollutkaan enää.En sitten halunnut alkaa lisäillä jotain muuta kangasta osaan paloista ja peitto jäi kesken.Nyt syksyn mittaan kun palat on pyörineet muiden kankaiden joukossa aloin hahmotella siitä peittoa pienempään sänkyyn.Ja tässä on nyt tulos. Itse pidän juuri noista väreistä ylikaiken mutta on vain alettava etsiä taas uudestaan samoja sävyjä ja nyt tarpeeksi ja vielä minä sen peiton itsellekin teen.Mutta niinhän sanotaan että sei suutarinkaan lapsella ole kenkiä kuten ei ole meilläkään tai tenavilla omia tilkkupeittoja vaikka niitä ompelenkin.

2114894.jpg

Tekaisin myös tyynytkin peiton kaveriksi kun oli muutama pala kai harjoituskappaleita kun olivat pienempiä kuin peiton palat...=)

Nyt alkaisi olla aika alkaa ommella liinavaatteita pikkuiselle kun meidän pikku mamma kertoili että voipi olla ettei jouluna olekaan kinkun kimpussa täällä vaan punnertaa maailmaan  pientä tonttuvauvaa.. On kuulemma aloittanut lähtölaskennan ja voikin tulla maailmaan ennen laskettua aikaa. Tällä hetkellä elämmekin kaikki koko ajan valmiina lähtöön jos tarvetta tulee.

Muutenhan tämä aika menee tonttuillessa ja urkkiessa pikku tonttujen aatoksia,suunnitellessa joulua.Tänä jouluna olemmekin pikku tonttujen kanssa suunnitelleet tekevämme itse mahdollisimman paljon ruokia,karjalanpiirakoita paistamme  naisvoimin ihan joulun alla kun miniä epäili että eipä taitaisi muuten jouluun säilyä kun ei ennättäisi varmaan edes pakastimeen asti,heillä siis ja samaa epäilen muistakin tontuista...=) Pojat ovat sitten luvanneet olla kaverina kun laatikoita tehdään että tasapuolisesti kaikki osallistuu.Tuntuu mukavalta ettei tarvitse sitten jouluyönä kaatua puolikuolleena petiin vaan saa nauttia joulusta joka on tehty yhdessä.

Nyt taas on aika toivottaa mukavaa Joulunodotusta teille kaikille jotka tänne kurkkaatte.