1823727.jpg

Kuu vaihtui ja uusia ajatuksia pää täynnä.Niin paljon olisi suunnitelmissa ja paljon tehtävä.Kun saisi vain edes jonkin suunnitelman valmiiksi.
Viime viikkoinen lekuri reissu pisti ajattelemaan asioita uudelleen ,ja tuo tupakanpolton lopetus ja kilojen karistus pitäisi saada alkuun jotenkin,mutta itsehillintä kun on mitä on.
No käsityörintamalla taas on virkkaus vaihtunut vauvan neulepukuun,virkkaus odottelee kevätauringon ensipilkahduksia kaapissa.Tilasin myös kirjan jossa vauvan vaatteiden kaavat ja ohjeet ja odotan vain kun pääsen niitä surruuttelemaan ja tytöllekin lupasin pari äitiystunikaa sommitella =).Miniältä nappasin ,aikoinaan hälle lahjoittamat valmiit farkkupalat joista ajattelin ajanmyötä peiton tekaista.Eli tekemistä riittää kun vain saan aloitetuksi taas.
Usein unohdun selailemaan toisten blogeja ja ihailemaan heidän töitään ja haaveilen että minäkin voisin,mutta kumma saamattomuusmörkö on iskenyt kai tähän torpan emäntään =).
Mutta taidanpa siirtyä nyt tuonne toisten sivuille hetkeksi ja katsotaan joko ompelukoneen ääni kuuluisi huomenna tästäkin huushollista,vaikka isännälle lupasin siivota huomenna,saa sitten nähdä....