...tai onhan tämä jo viikonlopusta koristanut aiemmin neulotun kastemekon edustaa....

Ipax tämän taiteili tyttärensä kastemekkoon kun en suoraan sanoen itse sitä onnistunut tekemään. Ohjetta ei mistään löydetty ja silkkinauhaa kului mutta lopulta Ipax kokeili omaa lapsuuden aikaista joulukoristetyyliä ja sitä muokaten sitten syntyi tämä ruusu. Eikö olekin todella hieno? Ohjetta voi kysellä häneltä jos ennättää paljon sivuja katsella pikkuisen kanssa touhutessaan.

Enpä ole paljon itsekään kerennyt kirjoittelemaan tai tekemään mitään valmista kun sain töitä ja sielläpä päiviä nyt kuluttelen toivottavasti pitkään.Ainakin näiden päivien kokemus on myönteinen sillä porukka jossa työtä teen on mukavaa ja jotenkin vain tunsin solahtavan siihen joukkoon kuin olisin aina ollut.Työ on mielekästä ja mielenkiintoista ja aika ei käy pitkäksi vaikkei pahemmin rasitakaan.Juuri sitä mitä olen kauan haaveillut,asiakaspalvelutyötä kirpparilla.Kuten sivuista huomaa pidän kaikesta tilpehööristä ja kankaista,vaatteista yms yms ja siellä ne kaikki toteutuu,ja jokainen päivä on kuin seikkailu...=)

Mutta sain kyllä valmiiksi myös viikonloppuna villapuvun vauvelille,sen vaaleanpunaisen tietty...=)

..sukat on eri lankaa siksi väriero mutta pinkkiä kuitenkin... Puku jo käytössä vaikka vielä hiukan iso mutta lämmittää kuitenkin ja sehän tärkeintä kun nyt Pikku neiti käy jo ulkoilemassa ja kaupungilla shoppailemasssa silloin tällöin..

Nyt onkin aika taas tallennella tämä ja kuva pikkuisesta tuonne omalle sivulleen ja hakea sitten tuo oma mieskultakin töistä kun nappasin auton häneltä tänään mutta ensin mukavaa Viikonloppua toivottelen kaikille jotka käväisitte,viikoloppu meneekin vauvaa hoidellessa ja lepäillessä,lisäilen taas kuulumisia jonakin päivänä...