AIKAA KULUNUT JA PIKKUINEN KASVANUT

Aika on vierähtänyt ja kesäkin lopuillaan.Tänään ajattelin hieman päivitellä näitä sivuja ja jos vaikka laittelisin noita kuviakin tuonne sivuille lisää,ainakin pikkuisesta ja norsuista.

Tänään tuhosimme nuorison kanssa mansikkakermakakun jonka tein meidän 26.Hääpäivän kunniaksi joita vietimme jo viikolla kylläkin. Mukana oli myös tämä pieni herkkusuu

1249149430_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pikkuinen on nyt puoli vuotta ja kaksi viikkoa ja matelee jo eteenpäin polvia ja käsivarsia apuna käyttäen,ei ihan siis kontaten...

1249149361_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ihana muksu ei voi muuta sanoa,no joskus voi olla ilme tuikea.Tässä taitaa olla papalla kakkulautanen edessä ja jokunen kermalusikallinen on tainut jäädä vaavilta väliin...=)

1249149682_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lisää kuvia aiemmilta kuukausilta löytyy kohta tuolta Pikkuisen omilta sivuilta kun huomasin että enhän ole sinne mitään lisäillyt aikoihin ja nyt sitten ajatteli korjata senkin asian...

Niin, kesä lähentelee loppuaan ja elokuussa jo ollaan.Kesä meni oikeastaan melkein huomaamatta ohi.Alkukesästa käväisimme mökillä teisku ja terter porukoitten kanssa.Mökki oli juuri sitä mitä pitikin eli ei sähköä ei mukavuuksia eli lepoa nykyajan huminasta ja hurinasta. Siellä jopa poltin auringossa itseni ekakerran tälle kesälle.

Loma viikkoja minulla olikin tasan yksi ja se kuluikin sitten auton kanssa taistellessa ja suunnittelemamme pohjoisen reissu jäi tekemättä,Tuuriin päädyimme päivän reissulle ja eipä voi enää Keskisen kyläkaupasta sanoa edullisena ostospaikkana,enemmän vain huvin vuoksi käyntiin soveltuva.

Rannalla kävimme pikkuisen ja Ipaxin kanssa ja vaavikin heitti talviturkin pois,hiukan oli kelju juttu mutta uni maittoi sitten huovalla auringossa hyvin aurinkorasvalla voideltuna.Kuvakin olisi mutta katosi jonnekin koneen uumeniin..

Muuten kesä mennyt töiden ohella nuorison kanssa ja viime viikonloppuna pikkuisen vanhemmat olivat viettämässä ekaa hääpäivää ja saimme pitää Pikku-Prinsessan luonamme kaksi päivää ja yön. Kiltti ja ihana muksu hoitaa,ei turhia kitise eikä itkeskele. Voi kuinka olikaan mahtavaa herätä vauvantuoksuiseen ja aurinkoisen hymyn, joka kopasta pilkisteli,aamuun.

Käsitöitäkin olen tehnyt,virkannut yhden samanlaisen pyöreän liinan valkoisesta langasta kuin viimeiksi kuvasin,se on lähdössä eräälle tietylle kummitädille kummitytön mukana kun seuraavan kerran tapaatte...=D  ja sitten sain valmiiksi sinisen liinan omalle pöydälle. No kuvia ei ole viellä kun en ole ennättänyt pingottaa niitä viellä mutta myöhemmin...

Kolmet suorat housut ompelin itselleni tässä muutama paivä sitten ja niistä nyt kuvaa en laita sillä en ole tyytyväinen,en keksinyt miten saisin kavennettua lahkeet kapeammiksi ilman että eivät alkaisi pussittaa..

Yritin ommella vain hiukan asiallisempia housuja kuin farkut kun odottelen ensi viikolla päätöstä josko saisin erään työpaikan jossa ei ihan farkuilla pärjää....huomenna ne päättää ja minä saan kai kuulla kohtaloni maanantaina.Nyt työn alla villatakki,sellainen pitkä ja yksinkertainen malli..Kastemekkoakin pitäisi alkaa tehdä kohta.

Mutta nyt taitaa olla kuulumiset tässä ja alan laitella noita kuvia tuonne sivuille.

No täytyyhän se kertoa viellä että tuleva Pikku Kakkonen voi hyvin ja kasvaa ja tietysti Mamma itsekin kasvaa samalla suurperheen äidiksi samalla...=)

Ja vielä tietysti Isot Kiitokset kaikille sivuilla käyneille ja kommenteista olen kiitollinen,niitä on mukava lukea.

Elikkäs ,palaan taas kirjoittelemaan ja lupaan että hiukan useammin ja kommentoikaa ja VIETTÄKÄÄ MUKAVA ELOKUU.