Ensin tietenkin kuva Pikkuisesta 3kk vaikkakin hiukan myöhässä.

Onnistuipa mummi jopa hymyn saamaan kuvaan mukaan,sillä yhtä hymyä ja naureskelua on tällä pikkuisella Prinsessalla paljon mutta kun kameran ottaa esille menee ilme totiseksi ja ihmetteleväksi.

laitanpa yhden totisemman kuvan lisää..

Pikkuinen on sellainen suloinen palleroinen ja pörröpää että raskaimmankin työpäivän jälkeen kyllä jaksaa kummasti touhuta ja hypitellä (hyppääminen ja lentäminen on mukavaa kuulemma) vaikka muuten tuntuukin ettei jaksaisi töiden jälkeen muuta kuin istua ja katsoa tv.tä ja virkata...

Siitäpä aasinsilta nyt näihin liinoihin joita olen viimeisimmän kuukauden virkkaillut,kuvia niistä enemmän sivulla mutta näistä paloista olen muutaman liinan tekaissut jo valmiiksi.

ja tällä mallilla kaitaliinan tein myös lipaston päälle..

Tuon sinisten liinojen innoituksen sain kun ostimme sinisen sohvakaluston ja kun aiemmin en ole paljon uskaltanut kokeilla kuin neutraaleja värejä ja yllätyin iloisesti kun tuloksena oli pirteät tällaiset liinat

Malli on helppo ja monipuolinen ja se on eräästä vanhasta kirjasta jonka nimi muistaakseni on Kauneimmat Virkkausmallit.Kirja jo laitettu jonnekin talteen taas kun malli jäi mieleen ettei ohjetta tarvinnut muutaman palan jälkeen,selkä kipeä niin ei viitsi alkaa penkomaan ja etsimään...=)

Nyt työn alla toisenlaisia pikkuliinoja Diana lehdestä jonka onnistuin saamaan käsiini ja yllätys oli iso miten mahtavia malleja siinä on...Katselin sitten netistä ja kun huomasin mitä eri malleja muut ovat niistä lehdistä löytäneet,tosi ihania kuten esim.  http://arja53.vuodatus.net/blog/category/Virkkaus  ,nyt sitten olen yrittänyt löytää huuto.netistä ja sun muualta josko noita lehtiä olisi tarjolla mutta niinhän se on kukas aarteistaan luopuisi  =D

Olen nyt sitten alkanut keräillä muutakin sinistä krääsää... Kai se nyt sitten on taas jokin uusikausi alkanut ja yksi värikausi jäänyt taakse eli beige ja ruskean sävy. Vaikka kirsikkapuun sävy säilyy ja sopiikin hyvin yhteen sinisen kanssa....ainakin minusta......

Niin,vappu päivä on jo myöhäisessä illassa ja toivottavasti jokaisella on ollut mukava ja turvallinen juhlapäivä.

Eilen kävimme laittamassa kisujen leposijan siistimmäksi ja kuusi orvokkia on koristamassa tuota pientä kumparetta.Kuvakin olisi mutta liitän sen tähän myöhemmin kun en saanut sitä viellä tähän koneelle asti.

Kolmen päivän vapaa tuntuu ihan luxukselta ja olenkin nyt yrittänyt sommitella tilkkupeittoa meidän sängylle,viime viikonloppuna kun leikkasin noin 1200 palaa,ihan neliskanttisia vain, ja nyt sitten olisi saatava "värimaailma" stemmaamaan.. No en suinkaan noin värikylläistä ajatellut tehdä...=)

No tässäpä taisi olla tällä kertaa taas kuulumisia ja päivittelyjä ja alkaa olla aika laittaa iltapalaa ja sen jälkeen jos hetken virkkaisi.....=)

IHANIA KEVÄTPÄIVIÄ JA AURINGON PAISTETTA jokaiselle toivotellen taas lopettelen.....