Eipä ole tullut aikoihin tänne kirjoiteltua. Jotenkin vain tuntuu että työ vie mehut mennessään ja illalla sitten muut hommat vie ajan niin piippuun että ei koneelle kerkeä.

Pääsiäisen aikoihin ajattelin kirjoitella ja kuvia laitella,päivittää koko blogia mutta surullinen asia vei ajatukset kauas iloisista kirjoituksista tai kuvista.Vanha kissamme 14v Pörri nukkui pois 13.4 ja samana päivänä täytyi lopettaa myös toinen kissamme joka kantoi tarttuvaa vatsakalvon tulehdusta ja vanhuksemme oli saanut sen ja ei kestänyt.Nyt molemmat pörröturkit nukkuu ikiunta ja pyydystävät hiiriä tuolla puolen kissataivaassa.Ikävä ja itku on kova ja totta joka sana että lemmikki on yksi perheenjäsen jota kaipaa kun on poissa.

Pörröiset Kissaenkelit.

Enää emme ota kissaa emme koiraa sillä luopumisentuskaa ei halua monasti kärsiä,ei sitä ajattele silloin kun ne ovat siinä vilkkaina ja mukavina,niitä ajattelee itsestäänselvyyksinä,mutta kun aika koittaa....itku tulee.

 

Muista asioista taidankin kirjoitella sitten kun silmät on kuivat ja silloin lisäilen kuviakin mm. jo 3kk vanhasta pikku Prinsessasta ja muutamasta virkatusta liinasta.

Pikaisiin kuulumisiin ja AURINKOISTA KEVÄÄN JATKOA