2054535.jpg

Olisikohan aika todella tehdä välillä jotain muuta kuin tehdä peittoja tilkuista.Yllä viimeisin tuotos ja siinäkin reuna kiertää ja vetää ja muutenkin en vain ole tyytyväinen.Tarkoitus oli tuo peitto laittaa huutoon mutta antaapa kotiraadin ensin saada sanoa mielipiteensä kehtaako,itse en laittaisi.=o) Lisää kuvia tuolla sivulla.

Vielä olisi kyllä hirsimökki peitto odottamassa pehmikettä ja taustaa mutta uskaltaako tuohon koskea jos vaikka senkin tunaroin...Pitää katsoa alanko ommella muuta vaiko sitä yrittäisin..

No asiasta toiseen,onhan jo marraskuu ja kohta onkin joulu ja sitten alkaa olla hetket kun voi odottaa sitä pikkuista tuhisijaa maailmaan.Ei ole enää kauan mutta kuitenkin tuntuu niin pitkältä viellä kun odottaa jotain niin suurta pientä.

Kävinpä vaakaa kiusaamassa tänään aamulla ja jostain syystä oli kyllä lukemat menossa ihan väärään suuntaan,liekö syynä mennyt viikonloppu,jaa-a...  Ensin lauantaina juhlittiin pojan 25-v synttäreitä ja kinuskikakku kyllä karkasi suuhun eikä kerta riittänyt ja kun siihen söin vielä "makoisaa" kinkkupiirasta aimo palan. Sunnnuntaina sitten olikin jo isäinpäivä jolloin ruokin katraan  puolisoineen hirvenlihakäristyksellä ensin ja sitten suklaakakulla.Kyllä siinä tovi keittiössä vierähti mutta taisi sitten maistuakin,ainakin mitä kippoja sitten katselin.=oD No kakkua jäi hiukan ja eihän sitä poiskaan heittää voi ja näin ollen sepä sitten muuttui kiloiksi vaakaan ja painoksi vyötärölle,luulen niin.Ja kohta jo joulu ja sen herkut APUVA.

Jaaha ottaisinkos käteen keltaisen haalari neuleen mikä tulossa,kellekäs muulle kuin pikkuiselle Hippiäiselle vai vieläkö menisin rääkkäämään konetta ja ruttaamaan kankaita.Mutta tänne palaan taas päivänä toisena ja jos vaikka jotain valmistakin saisin kuvattua taas.. Mutta jokaiselle Lämpöistä Mieltä ja Mukavia Hetkiä.