ÄITIENPÄIVÄN KUVIA JA KIRJOITTELUA

Tämän kiinanruusun sain isännältä ja tällä komeudella on korkeutta noin 40cm ja nuppuja ainakin 10.Kiinanruusut ovat yksi lempikukistani mutta jostain syystä en saa niitä selviämään talven yli,mutta toivotaan että tämä nyt kasvaisi isoksi puuksi sillä tällä on paljon tunnearvoa.

Ipax tekaisi tällaisen äitienpäiväkakun,oli todella herkullinen kermaunelma.Koristeet Ipax tehnyt itse ja alla olevassa kuvassa marsipaanista tehty aamupala kortteineen ja ruusuineen.Mukissa kahvia ja voileipiä kurkkukoristein.Eikö olekin ihana ajatus kun eivät enää voi kahvia aamuisin sänkyyn tuoda niin sitten näin.

Vanhin pojista myös tekaissut prinsessakakun anopilleen ja siitä sain myös maistiaispalan,njam... Ja nuorempi pojista olikin paistanut Teitsin kanssa ikiihania hirvipyöryköitä ja pihvejä ja niitä nautittiin porukalla (vaikka ensin meinasin jemmata kaikki itselleni =) ) ja pitkin iltaa. Huomenna evääksi töihin sitten salaatin kanssa... jos jää....=)

Ipaxin kakun aamupala..

Pikkuinen suppusuu joka sai tämän päivän jäämään historiaan,vietinhän ensimmäistä äitienpäivää mummona =) Kovasti kaverina lahjoja aukoi ja oli hommassa mukana.Kakun kermaakin jo pikkuisen maisteli ja hyvää oli niin että suu meni suppuun ja lisääkin olisi mennyt mutta kun täytyi säästää massua porkkanasoseellekin. Kohtahan tämä Prinsessa on 4kk ja touhuaa päivä päivältä enemmän ja juttua riittää kun kertoilee mummille ja papalle kuinka äiti ja isi kiusaa....=)

Lahjat Ipaxilta,Isabellalta ja vävyltä: Kirjat Ipaxin ja Isabellan itse askartelemat (äiti auttoi pikkuista),Isabellan Mummi kirjan kannessa Pikkuisen oma piirustus. Norsu,ja kauneusvoidetta jo tähän ikään ehtineelle...=) ......

Terterin  eli vanhimman pojan lahja Ihana pieni kuva-albumi Äidille ja aromaterapia kynttilä,tuoksuu ilman polttamistakin hyvälle.Kynttilä sointuu myös nykyiseen värimaailmaani eli sinistä siellä ja sinistä täällä.

Nuorimman pojan ja Teitsin lahja Krysanteemi ja Kerman saven kulho,vanhaa roosaa eli lempivärini ja aina ihaillut Kerman saven tuotteita mutta kun niillä on hintaa niin paljon...mutta nyt hyvä syy aloittaa keräily.Äitienpäiväkortissa on sydän kaulakoru joka ei sopinut kaulaani omassa hihnassaan mutta irroitan sydämen ja laitan ketjuun muiden muistojen joukkoon jossa on jo isännän antama kultainen norsu,Ipaxin onnenlantti (en muista hahmoa kuka se oli),näin se sydän kulkee muiden mukana kaulallani.

Kaikin puolin Äitienpäivänä huomaa kuinka ihanaa on kun on lapsia ja saa olla juuri heille Äiti. Ja tietenkin unohtamatta uutta titteliäni MUMMO pikkuiselle mussukalle.

Toivottavasti kaikilla on ollut jälleen yksi muistojen lippaaseen tallennettava mukava päivä ja lämpimiä hetkiä Rakkaiden kanssa.

Kohta alkaa taas uusi viikko,töitä ja aikaisia aamuja mutta Kesä on tulossa ja niinpä toivotan kaikille MUKAVAA VIIKKOA ja AURINKOISTA MIELTÄ.